2010. augusztus 26., csütörtök

Kis görög szigetek

Ezek kimaradtak a múltkori 12-es utazólistából.
Ezeken a szigeteken is jártunk másik nyaralásaink során:

Kimaradtak a felsorolásból a kis szigetek, ahova egy-egy hajókirándulás keretében mentünk el. Ezekről a következő beírásban...

1996-ban Krétáról Santorinire mentünk el, de erről külön nem írok, mert később Santorinin külön nyaraltunk

1997-ben Tolóból Hydrán és Spetsesen jártam: mindkét sziget lenyűgözött és Hydrára az idén vissza is tértünk

Hydra

2004-ben Naxosról Mykonosra mentünk át. Míkonos is különösképpen megfogott, de nagyon nagy tömeg van ott és nagy drágaság is:


2006-ban Samosról a Fourni nevű szigeten voltunk, ez egy pici, kopár sziget, egy bűbájos "főfalucskával". Hosszabb időre unalmas lenne itt nekem, de így fél napra nagyon jó volt:


2007-ben Karpathosról Kassoson voltunk. Ez nem is olyan pici, van ott több falu is, de mi a főfaluból nem jutottunk el a pár óra alatt máshova, az meg nagyon parányi és semmi különö nincs benne, szóval unalmas volt:


2008-ban Kosról Nissiroson és Kalymnoson.
Mindkettő nagyon tetszett, de Nissiros még eredetibb, még bűbájosabb, mint Kalymnos:

Kalimnos kikötője
Nissiros vulkánja
2010-ben a Peloponnészoszról Elafonissoson, Poroson és Hydrán. Elafonissos levett a lábunkróla csodás strandjával és a pici főfalujával. Poros is gyönyörű, de a hangulata nem fogott meg.

Elafonissos, Simos Beach
Poros

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Fontos adatvédelmi információ!!! Kérlek olvasd el!!!

Kedves Követő! Minden hozzászólásnak örülök és megpróbálok, amennyire időm engedi, válaszolni is mindegyikre. Gyűlölködő, politikai tartalmú vagy reklámcélt szolgáló hozzásólások, vagy amelyek egyáltalán nem tartoznak a témához vagy a blogba, automatikusan törlésre kerülnek.

Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete (GDPR) szerint fel kell hívjam a figyelmét a megjegyzést hátrahagyó személyeknek, hogy aki itt megjegyzést hagy hátra, az annak nyilvánosságra tételével elismeri, hogy tudomásul vette, és egyetért vele, hogy adatai ezen a weboldalon (a Google és Blogger által) tárolásra és feldolgozásra kerülnek. Lásd: főcím: Felvilágosítás adatvédelmi irányelvekről