2010. augusztus 23., hétfő

Előszó

Szeretném e blogban megosztani utazási élményeimet az érdeklődőkkel, képekkel és élménybeszámolókkal felkelteni az olvasó érdeklődését egy adott hely iránt, valamint segíteni az utazót a valóságnak megfelelő információkkal (árak, weboldalcímek, útleírások - melyek mindig az utazás időpontjában hitelesek, a későbbi változások miatt veszíthetnek a valóságnak megfelelő értékükből).

Mauritius

2 megjegyzés:

  1. szia! most talaltam ra a blogodra, es imadom! szeretnem megkerdezni, hogy a munkad reven utazol-e, vagy hobbibol?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia maceram, nem lenne rossz, ha munkából utazhatnék, de hát ápolónő vagyok...a hobby az túl gyenge kifejezés, szenvedély, halálos szerelem, utazásfüggőség!!!! :-)

      Törlés

Fontos adatvédelmi információ!!! Kérlek olvasd el!!!

Kedves Követő! Minden hozzászólásnak örülök és megpróbálok, amennyire időm engedi, válaszolni is mindegyikre. Gyűlölködő, politikai tartalmú vagy reklámcélt szolgáló hozzásólások, vagy amelyek egyáltalán nem tartoznak a témához vagy a blogba, automatikusan törlésre kerülnek.

Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete (GDPR) szerint fel kell hívjam a figyelmét a megjegyzést hátrahagyó személyeknek, hogy aki itt megjegyzést hagy hátra, az annak nyilvánosságra tételével elismeri, hogy tudomásul vette, és egyetért vele, hogy adatai ezen a weboldalon (a Google és Blogger által) tárolásra és feldolgozásra kerülnek. Lásd: főcím: Felvilágosítás adatvédelmi irányelvekről